miercuri, 21 iulie 2010

Libidoul scazut

Ce este si care fi sunt cauzele?

Libidoul redus nu este legat doar de imbatranire. Poate fi o consecinta a unei maladii fizice, a administrarii anumitor medicamente, a stresului sau a unor factori psihologici. Uneori, durerea produsa de raportul sexual sau asteptarile nerealiste pot contribui la pierderea interesului fata de activitatea sexuala. Printre simptome se numara scaderea libidoului si lipsa fanteziilor sexuale.

Cand trebuie sa mergeti la doctor?
Daca libidoul este scazut de mai multa vreme si afecteaza relatiile cu partenerul sau daca nu se observa nici o ameliorare dupa autotratare.

Indicatii pentru viata de zi cu zi
Frecventa raporturilor sexuale trebuie sa fie fireasca. Veti avea raporturi sexuale doar atunci cand sunteti in buna stare fizica si psihica. Daca imboldul este redus, incercati sa dormiti o vreme in camere separate. Acordati sistemului nervos si celui endocrin timpul necesar pentru a reveni la normal.

Mancati mai multi creveti, carne de miel si de vita, morcovi si nuci. In medicina chineza, aceste alimente dau vigoare organelor sexuale. O baie fierbinte inainte de raportul sexual stimuleaza circulatia sangelui in zona genitala. Trebuie sa stiti ca unele medicamente pot reduce libidoul. Daca suferiti de constipatie, tratati-o rapid. In multe cazuri, constipatia determina reducerea libidoului.

Ce nu trebuie sa faceti
Nu va ganditi la raportul sexual ca la o treaba pe care sunteti obligat sa o faceti, ci ca la o manifestare fireasca a sentimentelor reciproce. Gesturile romantice, sarutul si mangaierile sunt importante pentru ca dumneavoastra si partenerul sa fiti si mai atrasi unul de celalalt. Nu se recomanda alcoolul. La femei, o cantitate moderata de alcool poate mari libidoul, dar la cei care devin alcoolici libidoul scade si mai mult. Reduceti consumul de cafea si ceai tare.

Terapie alimentara
Beti fiertura de orez cu catina de gard : Ingrediente: 60 g de orez, 30 g de fructe de catina de gard. Preparare: puneti orezul intr-o oala cu trei cani de apa si fierbeti-1 20 de minute. In ultimele cinci minute adaugati catina. Beti fiertura cand doriti. Mancati laptisor de matca: Ingrediente: 60 ml de laptisor de matca, 60 ml de miere. Preparare: amestecati-le bine si luati cate 15 ml odata sau de doua ori pe zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Remedii naturiste

Sanatate medicina retete naturiste leacuri babesti

SERVICE PC FARA CONCURENTA LA PRETURI DE CRIZAAA!!!

Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!