duminică, 6 decembrie 2009

Remedii naturiste pentru varice

Acele vene albastre, inestetice si enervante ce apar chiar sub suprafata pielii sunt cunoscute drept varice. Avand de obicei culoarea albastra sau uneori mov, ele formeaza retele intregi, mai ales pe picioare. Stanjenitoare si inestetice (si greu de indepartat fara proceduri chirurgicale, cel putin in ceea ce priveste medicina convetionala), varicele sunt o afectiune pe care nimeni n-o doreste.

Daca aveti dureri din cauza varicelor, ar trebui sa cautati cele mai bune optini pentru a ameliora simptomele. Puteti opri agravarea varicelor daca faceti multe exercitii fizice, pierdeti in greutate si nu purtati haine stramte. Daca stati in picioare sau jos perioade lungi de timp, ajustati-va conditiile de munca astfel incat sa puteti sa va schimbati pozitia frecvent, iar daca veti pune in practica aceste schimbari puteti preveni agravarea varicelor.

Exista remedii naturiste pentru varice care pot reduce severitatea inflamatiei venei. In loc doar sa ascunda simptomele, suplimentele naturiste trateaza esenta problemei. In principiu, prin imbunatatirea sanatatii per ansamblu a sistemului circulator si a venelor, problema varicelor poate fi indepartata. Sunt disponibile pe piata si remedii naturiste care functioneaza prin stimularea circulatiei, fortifierea peretilor venelor si ameliorarea varicelor.

Un extract facut din copacul japonez Pagoda este unul dintre cele mai bune tratamente pentru varice, fiind utilizat inca din anii ‛60. A fost demonstrat ca acest extract are rezultate bune in cresterea puterii si flexibilitatii venelor afectate de varice, reducand in acelasi timp si inflamatiile. Extractul mai este cunoscut si pentru capacitatea sa de a reduce acumularea si stagnarea sangelui in picioare si imbunatatirea circulatiei – exact ceea ce au nevoie picioarele dumneavoastra pentru a scapa de varice.

Un supliment naturist folositor pentru tratarea varicelor este si extractul de castan porcesc. Acest supliment poate chiar sa repare stricaciunile de la nivelul venelor, dar imbunatateste puterea si rezistenta fizica per total a sistemului circulator. Cu toate ca este folosit de ceva timp pentru tratarea varicelor, acest supliment are in continuare rezultate bune.

Vitamina K este si ea cunoscuta ca fiind unul dintre remediile naturiste pentru varice. Datorita faptului ca este un agent care ajuta la formarea cheagurilor de sange, aplicarea locala pe varice poate cauza aparitia unui cheag in vena, distrugand-o. Aceasta este in mare parte maniera in care functioneaza si terapiile cu laser de tratare a varicelor.

Pentru varice puteti incerca si Hamamelis, aplicat local pe zona problematica. Daca nu sunteti printre cei alergici la aceasta substanta (unii oameni sunt foarte sensibili la Hamamelis), puteti folosi acest remediu naturist pentru varice de trei ori pe zi, timp de doua-trei saptamani.

Exista inca o multime de remedii naturiste pentru varice; aromoterapia, acupresiunea, acupunctura si hidroterapia sunt doar cateva dintre ele. Toate acestea au fost aplicate cu grade diferite de succes, in functie de gravitatea formei varicelor. Fiecare pacient este cu siguranta diferit, astfel incat remediul potrivit pentru a trata varicele dumnevoastra poate varia.

Exista multe suplimente naturale, dar si remedii naturiste pentru varice. Ar trebui sa luati in considerare aceste optiuni (le puteti chiar si adopta nevoilor dumneavoastra) daca va confruntati cu varicele si vreti ceva care sa va ajute sa scapati de ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Remedii naturiste

Sanatate medicina retete naturiste leacuri babesti

SERVICE PC FARA CONCURENTA LA PRETURI DE CRIZAAA!!!

Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!